Войната. Втората фаза от приключването с досегашния свят. Какво да правим, какво предстои

За това, че втората фаза от операцията приключване с досегашния свят ще бъде война и тя става неизбежно неизбежна, писах още преди десет години в книгата си „БхагаватГита за 21 век„. Впрочем, в древния индийски епос случващото се днес е описано, за който още не е забравил да чете. И така, стигнахме до второто действие, което има същите характерни черти на първото, само дето последствията ще навлизат в още по-голяма дълбочина. И това не е някакво кой знае какво голямо предсказание, ще го намерите на тази страница отпреди две години. Същата внезапност, рязкост, крайност, дълбочина на промяната до степен, в която никой не е допускал, че може да се случи. Разтърсващо човешката психика преживяване.

Войната. Втората фаза от приключването с досегашния свят. Какво да правим, какво предстои

За тези, които искат да избързат напред във времето напомням – с тази фаза няма да се свърши. Не си мислете, че до края на следващата седмица пушилката ще приключи и ще се върнем в охолния предишен свят на охолството и спокойствието (макар че в България той така и не стана достъпен дори тогава за много хора). Не, дори когато тази фаза отмине, ни очакват още две, не по- малко драматични и разтърсващи, докато всеки на тази планета не се промени.

Средствата са външни, а промяната следва да е вътрешна. Това е в едно изречение днешното комюнике на битката от БхагаватГита.

Какво да правим ли?

Първото и най-важно нещо днес става – запазете мълчание, запазете вътрешно равновесие. Гответе се за изпитанията. Не генерирайте излишен шум. Ако все още ви плащат за да обслужвате напрежението и да плашите и подлудявате хората, все пак имате някакво оправдание защо го правите (оставям го на съвестта ви), но ако го правите безплатно, само за да изтласкате вътрешното си напрежение, опитайте да се спрете, защото нанасяте вреда въобще на човечеството, колкото и това да ви изглежда абстрактно и невероятно.

Не забравяйте, навлязохме във времето на невероятните неща и събития.

Мълчете.Дишайте. Медитирайте. Опитайте се да си посадите градина с неща за ядене. Радвайте се на цветята на пролетта. Правете малки добрини за хората около вас. Посадете дърво. Ходете сред природата. Усмихвайте се. Пазете тишина. Не кройте големи планове за бъдещето в този момент, защото бъдещето няма да е същото. И пак казвам, оцеляването ще е на първо място вътрешно.

И това е всичко, което исках да кажа сега. Бъдете здрави ! Ах, да, и се обичайте, обичайте се, обичайте се хора! ❤️ ❤️ ❤️

Любомир Розенщайн

Вътрешният Лечител

#пролет2022

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *