Отслабване чрез силата на подсъзнанието: Започва първият в България 10-седмичен онлайн курс

Стартират записванията за първия в България 10-седмичен онлайн курс за отслабване със силата на подсъзнанието. С помощта на ментални техники и предизвикателства в будната част на деня и на самохипноза вечер преди заспиване курсът, подготвен от Радио за личностно радвитие ChangeWire обещава за по-малко от два месеца да промени отношението към храненето и дори изобщо към живота – при това от уюта на дома, в състояние на спокойствие и отпускане.

„Преяждането е навик, модел на поведение, създаден механично и несъзнавано в опит да се решат или заглушат някакви вътрешни проблеми“, разяснява Любомир Розенщайн от Радио ChangeWire. „Обикновено да не се храниш здравословно е неумела и безрезултатна стратегия за справяне със стреса и различни емоционални напрежения, които изискват някакво действие. Основната задача на подсъзнанието е да предпазва, да защитава, и в момента, в който то разпознае вредата, опасността от злоупотребата с храненето, ще включи всички налични вътрешни инструменти за промяна и ще осъществи тази промяна.
Силата на подсъзнанието може да измени не само отношението ви към храната, но заедно с това и начина, по който се отнасяте към себе си и другите; начина, по който изглеждате и се усещате. Така използваме отправната точка на храненето за постигане на по-спокоен, по-радостен, изпълнен с повече енергия, удовлетворение и истинско щастие живот.“

От 2006 година Радио за личностно развитие създава и разпостранява програми, насочени директно към подсъзнанието. Сред многобройните програми с хипноза, водени медитации, йога на съня и тантрични техники за промяна на вътрешния свят и психичен баланс, слушани вече повече от два милиона пъти, има такива за отслабване и даже за събуждане на отвращение към шоколада. Но този курс е първата цялостна, последователна система за справяне с излишните килограми, достъпна за всички, които искат да променят себе си и живота си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *