Дискове с програми, курсове и медитации с Любомир Розенщайн

ПРАНАЯМА: Жизнена енергия чрез осъзнато дишане

Пълен курс за самостоятелни занимания с йога-ачаря Любомир Розенщайн в серия от три диска.

Пранаяма е йогийската наука за контрол върху жизнената енергия – прана – чрез съзнателна промяна в начина, по който дишаме. Упражненията в серията от три диска учат последователно как удобно, със самостоятелна работа вкъщи, да попълваме и увеличаваме вътрешните си резерви от жизнена енергия. Този пълен пранаяма курс е ефективно средство за справяне със стреса, умората, слабостта и изтощението. Промяната в начина на дишане е и най-бързият познат на човечеството от хилядолетия път за съзнателно изменение на психичните състояния. Редовната, систематична пранаяма практика елиминира напрежението, тревожността, депресията и ни изпълва с вътрешна сила, лъчезарност и жизненост. Правете упражненията всеки ден!

Водени медитации с Любомир Розенщайн

Tази поредица представя някои от най-добрите му програми с водени медитации.

Дисковете са изчерпани. За антикварни единични бройки пишете на лични съобщения.

Търсете онлайн като файлове  в iTunes и AMAZON

disknidra160    

 

Mедитация СЪБУЖДАНЕ НА КОСМОСА „

Mедитация за вътрешна тишина, щастие,мир,
светлина и спокойствие.
Mедитация СЪБУЖДАНЕ НА КОСМОСА за разширяване на вътрешната тишина, за светлина и спокойствие

ЙОГА НИДРА – ВИСОКАТА СИНЯ ПЛАНИНА“

новия компакт диск „ЙОГА НИДРА – ВИСОКАТА СИНЯ ПЛАНИНА“

новия компакт диск "ЙОГА НИДРА - ВИСОКАТА СИНЯ ПЛАНИНА"

Събуждане на чакрите

Йога нидра за вътрешен баланс и преход към нови енергийни честоти: техника за напреднали, активира и стимулира енергийните центрове, преминете към нея след като сте практикували достатъчно време Йога нидра

 

Планетата на щастието

Невролингвистичен ендоморфиногенератор: програма за щастие, мисия и смисъл в живота – подобрява настроението, вдъхва оптимизъм, носи усмивки – за слушане всеки ден!

 

 

Вътрешният лечител

 

Две програми за релаксация и активиране на вътрешните лечебни сили с елементи от автогенен тренинг, дихателни техники, визуализация, невролингвистично програмиране, водена медитация и музика, засилват имунната система, подходящи за всички.

Игра на любов

Тантра медитация за жени – към сърцевината на мъжката енергия

 

Реинкарнация

Програма за много дълбока релаксация и връщане в минал живот – програмата на този диск се състои от две части – много дълбока релаксация, която подпомага процеса на заспиване и също така отворена възможност да надникнете в миналото…

 

Йога нидра

Йога нидра – Дълбока физическа, емоционална
и мисловна релаксация на Свами Сатянанда – класическата практика, подходяща както за начинаещи, така и за поддържане и развитие на индивидуалната практика.

Йога нидра II

Йога нидра II – Програма на Свами Сатянанда за развитие на съзнанието в състояние, подобно на съня – практиката за напреднали.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *