Рестарт на психиката между пандемията и трансхуманизма

Изминалата под наслова на пандемията година и половина от човешкото ни съществуване бе време на сериозно изпитание за вътрешната ни устойчивост. Ще съумеем ли да се приспособим към рязката промяна във всекидневието и да съжителстваме със страха, тревогата, загубите, изолацията и напрежението, без да се оставим те като лавина да ни затрупат или постепенно и последователно да ни изгризват отвътре? Или просто ще рухнем под натиска на несигурността, неизвестността за бъдещето и усещането за несправяне?

В практическото си занятие Любомир Розенщайн събира в увлекателен комплекс едни от най-полезните и най-лесно приложими във всекидневието упражнения за психичен тренинг и укрепване на вътрешната издръжливост в условията на стрес. Тези практики са част от неговата популярна книга Вътрешният Лечител, в която той още преди няколко години представи цялостна стратегия за спокойствие, здраве, благополучие и живот в задаващите се нови времена. С ерата на трансхуманизма, чиито очертания вече израстват на хоризонта, предизвикателствата пред психиката ни неизбежно ще се умножават и заедно с тях – необходимостта активно да управляваме и насочваме процесите във вътрешния си свят, за да можем да оцелеем !

Специална практическа програма за вътрешно оцеляване в новото време на Любомир Розенщайн, част от есенния JustBe Ритрийт, 12-14 ноември х-л Лион, Боровец.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *