Освобождаване от обидата

Освобождаване от обидата

Помислете си за човек, на когото сте обидени…

Обидата е една от най-силните, най-унищожителните негативни емоции. Ние носим в себе си обидите понякога с десетилетия, понякога през целия си живот – и те ни разрушават отвътре, не ни дават възможност да се открием за радостта и щастието. Тази водена медитативна практика в зала ще ви помогне да се освободите напълно от натрупаните обиди. Искреният ви стремеж и желание да се освободите от  обидата е много важен фактор, който в голяма степен ще определи доколко успешен за вас ще бъде този сеанс!

Внимание: Моля изключете телефоните преди да влезете в залата. Елате навреме: поради характера на практиката няма да се допускат закъснелите.

Посетителите на практиката на 24 октомври ще имат възможност на място да се запишат със специална фестивална отстъпка за участие в единственото за 2015 г. в София издание на семинара-преживяване  с групова регресия Пътешествие към себе си – пробуждане на себе си: завръщане към детството и отвъд, освобождаване от тежестта на миналото“ Семинарът ще се проведе на 25 октомври, неделя.

За предстоящи събития и информация следете www.changewire.info, авторските страници на Любомир Розенщайнв социалните мрежи и каналите на ChangeWire в YouTube  и SoundCloud.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *