Подари книга – получи подарък – ВРЕМЕ ЗА ПОДАРЪЦИ:)

Поръчайте за подарък книгите „Планетата на щастието“ или „Розовите очила на душата“ на Любомир Розенщайн до 30 декември от сайта на „Колибри“ и получете подарък от нас: ваучер за участие в семинара на автора „Психология на чакрите: Шестте стъпала към светлината“ на 26 януари 2014 в София!

Във всеки екземпляр на „Планетата на щастието“ или „Розовите очила на душата“, поръчан най-късно до 30 декември онлайн от сайта на издателство „Колибри“, ще намерите специален ваучер на стойност 6 лева за отстъпка в цената за участие
в семинара на Любомир Розенщайн
„Психология на чакрите: Шестте стъпала към светлината“
на 26 януари 2014 в София.

„Планетата на щастието: думи за медитация“Планетата на щастието: думи за медитация“ е книга, която дава подкрепа и вдъхновение, когато си в труден или тъмен участък от пътя. Това е книга за психологията на вътрешното кино: за възможностите сами да избираме пътеки в живота във всеки момент от линията на времето, където ние решаваме как да изпращаме миналото и как да посрещаме бъдещето си сега – за да бъдем по-успешни, по-добри и повече себе си.

„Розовите очила на душата“

„Розовите очила на душата“ е книга за надеждата, за раждането на промяната и за това как да бъдеш режисьор на своя собствен живот. Книга, която ни учи как сами да чертаем картата на живота си и ни съпътства в търсенето на тайната на вдъхновението и свободата.

 

 

Условия на промоцията:
– За да се включите, достатъчно е да поръчате „Планетата на щастието“ или „Розовите очила на душата“ онлайн от сайта на издателство „Колибри“. Заедно с книгата, на желания от вас адрес ще получите и ваучера. Доставяме в страната и в чужбина. (Промоцията не включва електронните издания).
– Срещу представяне на ваучера можете да се запишете с отстъпка от 6 лева за участие в семинара на Любомир Розенщайн „Психология на чакрите: Шестте стъпала към светлината“ на 26 януари 2014 в София. Така при записване и заплащане до 6 януари цената за вас ще е 24 вместо 30 лв., а след тази дата – 30 вместо 36 лв.
– Участието в семинара става само с предварително записване, информация на тел. 0888 246 777, Клуб „Йога и приятели“, info@YogaiPriateli.com, yл. Сердика №13, вх. Б, София.
– Възможно е използването само на един ваучер за участник. Ваучерът трябва да се предостави при записване, за да се ползва отстъпката. Отстъпката е валидна само за семинара на 26.01 и не за други семинари на Любомир Розенщайн.
Поръчайте за подарък книгите „Планетата на щастието“ или „Розовите очила на душата“ на Любомир Розенщайн до 30 декември от сайта на „Колибри“ и получете подарък от нас: ваучер за участие в семинара на автора „Психология на чакрите: Шестте стъпала към светлината“ на 26 януари 2014 в София!Всички подробности за предновогодишната промоция тук:
http://colibri.bg/news.php?id=85

Очаквайте и

ЙОГА-НИДРА С ЛЮБОМИР РОЗЕНЩАЙН на границата между две години

26 декември, София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *