НЛП-среща с ЛЮБОМИР РОЗЕНЩАЙН в София

Снимки от НЛП семинара “Линия на времето”

„Ние казваме – това ми се случи, това ми се случи тогава, очаквам да ми се случи това, надявам се нещо да се случи – но миналото и бъдещето не съществуват, нещата се случват само и единствено в настоящето, само и единствено сега. Всичко друго: онова, което наричаме минало, онова, което наричаме бъдеще, е всъщност само информация, с която нашето мислене работи днес…“

Любомир Розенщайн

Програмиране на четвъртото измерение – промени по линията на времето:
НЛП-среща с автора на „Розовите очила на душата“ в София на 7 юни 2012 г.

http://www.facebook.com/changewire.info

Zenny Srv :

„Много вдъхновяващ семинар, практичен, с баланс в духовното и материалното. Страхотен просто! И се настрой да получаваш максимално. Лектора Л. Розенщайн така беше направил всички упражнения, че да имаме най-голяма практическа полза от тях в личния си живот при това безплатно. Много даващ човек!“

Plamena Genkova:

Беше много приятно и зареждащо! Толкова е лесно, стига да не забравяме колко е хубав животът и това, че ние избираме – да се усмихваме или да се мръщим и оплакваме :))

Милена Велева:

И когато се събуждаш с благодарност към слънцето, озарило крайчеца на стаята ти, се усмихваш… Защо ли? Защото няма причина да не го сториш.
Благодаря ти.

Софья Кутищева

Всички Вие имате някакво отношение към НЛП и със сигурност сте чували нещо за Милтън Ериксон. Та в тази връзка се сетих, че много хора тръгвайки си от неговите семинари и даже терапевтични сеанси са били възмутени колко скучно им е било :))) това ни най-малко не намалява силата на въздействието върху тях.
Аз искам да поздравя г-н Розенщайн. На мен ми беше изключително приятно да бъда водена от професионалист.

Ivan Ivanov

А на мен пък ми хареса, въпреки че съм възпитаван 8 години по Лозанов, след това 4 по Макаренко, после 2 по Йозеф Гьобелс, накрая 4 по Херман Гьоринг …
Не се шегувам, просто имах редкия късмет да попадна на такъв уникален букет от доморасли „психотерапевти“ последователи на гореспоменатите титани за съвсем кратко време … и … продължавам да живея в интересни времена. :о)
Чел съм и няколко книжки за Милтън Ериксън – смятам, че е доста по-приятен …
Мисля, че определено се нуждаем от повече подобни демонстрации на различни такива техники в България, за да оцелеем и се осъзнаем като личности и общество.

Yordan Stoyanov

Според мен семинара беше много ползотворен и с това бе отправено предизвикателство към съзнанието на участниците, и на всички, които имат отношение към темата и водещия. Трябва да се отбележи и промяна по линията на еволюцията на това съзнание от практическа гледна точка. Съзнанието бе поставено като пластична материя в ръцете на всеки, така, че да бъде по-достъпно за манипулация, а от тук и лесно да бъде премината границата на това съзнание. Тук инструмент се явява душата (психиката), а умът (интелекта) остава на по заден план.

Никола Стефанов

Заглавието на семинара беше „Промени по линията на времето”. Г-н Розенщайн се справи много добре със задачата, която беше поставена. В НЛП има такава концепция за линията на времето, която минава през нас или до нас. В единия случай сме във времето, а другия наблюдаваме отстрани. Друга концепция е целеполагането, което ни помага, чрез въображението, да си представим бъдещето, там където искаме да стигнем, да го изживеем за момент, след това от гледна точка на бъдещото усещане, асоциативно да разберем ,как да стигнем до тази цел, т.е. малките стъпки по пътя към целта. И още други неща бяха демонстрирани, по един много професионален начин.
Хората от публиката бяха помолени, да си правят същото упражнение, което се прилага върху доброволец на сцената. Някои го правеха, други не. На някои им беше скучно, а на други много интересно, стояха почти неподвижно погълнати от нещата, които се случват на семинара. Всеки е отговорен за начина, по който се чувства. И едните и другите.

Olia Ivanova

Благодаря за семинара и Вашата отдаденост към всички присъстващи!!!♥ ♥ ♥

Милена Велева

Вдъхновяващо 🙂 и отвъд зримото!

Любомир Розенщайн доведе Невролингвистичното програмиране в България преди близо две десетилетия. Той организира и води първите НЛП-семинари, създава първия НЛП институт и пише първото в страната изследване върху Невролингвистичното програмиране. Учи директно от бащата на НЛП Ричард Бандлер. Автор е на пътеводителя в Невролингвистичното програмиране „РОЗОВИТЕ ОЧИЛА НА ДУШАТА“. Основател на Радиото за личностно развитие ChangeWire.

НЛП клуб
Радио за личностно развитие ChangeWire

ви канят на

среща с ЛЮБОМИР РОЗЕНЩАЙН:
Програмиране на четвъртото измерение – промени по линията на времето

на 7 юни от 18.00 ч.в София

Миналото и бъдещето не съществуват, освен като информация в
нашето мислене. Като променяме структурата на тази информация,
моделите си за работа с нея, променяме миналото… бъдещето…
живота си сега….
Опасни идеи за това как да програмирате своите реалности и стъпка
по стъпка да разширявате вътрешната си свобода до пределите на
безпределното 🙂

Любомир Розенщайн доведе Невролингвистичното програмиране в България преди близо две десетилетия. Той организира и води първите НЛП-семинари, създава първия НЛП институт и пише първото в страната изследване върху Невролингвистичното програмиране.
Учи директно от бащата на НЛП Ричард Бандлер. Автор е на пътеводителя в Невролингвистичното програмиране „РОЗОВИТЕ ОЧИЛА НА ДУШАТА“. Основател на Радиото за личностно развитие ChangeWire.

регистрацията за събитието е във Facebook:

НЛП семинар “Промени по линията на времето” с Любомир Розенщайн (7 юни)

Срещата ще се състои в Софтуерната академия на Телерик, София, бул. „Александър Малинов“ 31. Вход свободен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *