Санкалпа – решението за посока в живота ти

Три часа много дълбока релаксация, връщане на вътрешното равновесие, себепознание и поглед към най-труднодостъпните в делника части от съзнанието

в преживяването

„Йога нидра: Санкалпа – решението за посока в живота ти“ 

Предишен опит в йога не е необходим. Всичко започва сега.

Записвания на телефон 0888 230 772 или емайл seminar@spisanieyoga.com
Такса за участие – 27 лева

Смисълът на живота е на другия бряг на реката. Но за повечето хора времето преминава в препускане и задъхано суетене на този бряг: все заети, дори изцяло погълнати в желания, амбиции, мечти, цели, емоции – без да вдигнат поглед за да видят поне, че има и друг бряг отсреща.
Този семинар е за теб, ако вече знаеш, че другият бряг съществува и търсиш брод през реката. Ще ти помогне да формулираш своята санкалпа – решението, което със сигурност води напред. Ще направиш първата стъпка – или следващата, ако първите вече са зад гърба ти.

Йога нидра:

с а н к а л п а – решението за посока в живота ти

с Любомир Розенщайн, йога-ачаря и автор на „Розовите очила на душата“
само на 18.09. 17.00 – 20.00 часа в йога-студио „Мандала“ в София.

Всеки участник получава и едногодишен абонамент за списание „Йога за всички“ със специална рубрика за йога нидра.

Записвания на телефон 0888 230 772 или емайл seminar@spisanieyoga.com
Такса за участие – 27 лева

Свами Сатянанда оприличава йога нидра с въже, което може да те изтегли по скалата. Само че – колко от нас въобще искат да бъдат изтеглени?


Страницата на събитието във Фейсбук:
http://www.facebook.com/event.php?eid=196702633728297

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Компакт-дисковете с водени медитации и йога с Любомир Розенщайн!

поръчайте онлайн - доставка с куриер на посочения от вас адрес

Tук можете да поръчате компакт дискове с някои от най-добрите аудиопрограми с водена медитация, дълбока релаксация, йога нидра, хатха йога и пранаяма на български език, водени от Любомир Розенщайн. Програмите са само за индивидуално слушане (медитациите и йога нидра само със слушалки) в спокойно и тихо обкръжение

Единична цена е отбелязана до всеки от дисковете. Доставката е с наложен платеж и е за сметка на получателя.

Трите имена (задължително)

Вашият Email (задължително)

Телефон за връзка(задължително)

Адрес за доставка:

Пощенски код:
Населено място:
Улица, Номер:

Поръчвам следните заглавия (Моля отбележете като кликнете кутийката вляво от заглавието ):НОВО!!! Mедитация СЪБУЖДАНЕ НА КОСМОСА - Mедитация за вътрешна тишина, щастие,мир,
светлина и спокойствие. Цена 15 лв.


НОВО!!! ЙОГА НИДРА - ВИСОКАТА СИНЯ ПЛАНИНА - Дълбока физическа, емоционална
и мисловна релаксация на Свами Сатянанда - класическата практика, подходяща както за начинаещи, така и за поддържане и развитие на индивидуалната практика. Цена 15 лв.


Йога нидра II - Програма на Свами Сатянанда за развитие на съзнанието в състояние, подобно на съня - практиката за напреднали. За начинаещи моля поръчайте диска "Йога нидра Цена 9 лв.


ПРАНАЯМА: Жизнена енергия чрез осъзнато дишане. Пълен курс за самостоятелни занимания с йога-ачаря Любомир Розенщайн в серия от три диска. Диск едно: Встъпителен клас. Цена 15 лв.


ПРАНАЯМА: Жизнена енергия чрез осъзнато дишане. Пълен курс за самостоятелни занимания с йога-ачаря Любомир Розенщайн в серия от три диска. Диск две: Основен клас. Цена 15 лв.


ПРАНАЯМА: Жизнена енергия чрез осъзнато дишане. Пълен курс за самостоятелни занимания с йога-ачаря Любомир Розенщайн в серия от три диска. Диск три: Клас за напреднали. Цена 15 лв.

Специална цена при закупуване на пълния комплект от три диска " ПРАНАЯМА: Жизнена енергия чрез осъзнато дишане" едновременно - 36 вместо 45 лева!Доставката е с наложен платеж и е за сметка на получателя.

След получаването на поръчката ще ви потърсим по телефон или електронна поща за да уточним доставката!