Индивидуални консултации с Любомир Розенщайн

Основен фокус на работата ми в последното десетилетие са семинарите, груповите събития, онлайн програмите на Радио за личностно развитие ChangeWire и книгите – възможности това, което правя да стигне до най-много хора по най-полезен и достъпен начин. За тези, които настояват да получат и индивидуална консултация е следващата информация:

 • Индивидуални консултации се провеждат в София няколко пъти в годината. Броят на часовете е ограничен и обикновено се чака два-три месеца след записване.
 • Силно препоръчително е преди да си запишете час за консултация да познавате методите и стила ми като слушате програми, прочетете текстове от този сайт и още по-добре – посетите някое събитие за групи. Може би ще намерите отговор на въпросите си и без индивидуална среща 🙂
 • Не предлагам чудеса, моментално изцеление и капки за пари 🙂  Става дума за вътрешна работа, тя изисква усилие, съсредоточеност и дисциплина за промяна на неполезни или по-малко полезни навици – на мислене, на действие, на отношение, на възприемане на околния свят и на изразяване; въобще на живот – с такива, които в момента биха били по-полезни за вас. Предлагам как да се вземете в ръце и да се трудите, за да излезете на светлата страна на живота. Промяната се постига с труд.
 • Индивидуалните консултации се провеждат срещу дарение за  Радио за личностно развитие ChangeWire, което позволява радиото да продължава дейността си по създаване и разпостраняване напълно безплатно за всички на образователни и променящи програми в областта на себепознанието, йога, НЛП.
 • За да получите час за консултация, трябва  да внесете сумата за дарение веднага след като ви бъде изпратено предложение за ден и час, което е приемливо за вас. При отказ от ваша страна след това дарението не се връща.
 • В списъка по-долу са посочени минималните суми за дарение за всеки от видовете консултации. Ако имате възможност, можете да определите и сума по-голяма от посочената, с което сами вече подпомагате и други хора, нямащи възможност за индивидуални консултации или участие в семинари, да получат достъп до качествено съдържание онлайн.

Изберете от следните възможности и попълнете формата по-долу:

 • Едночасова (времетраене до 1 час) индивидуална консултация „Йога и психология“ – включва беседа по поставения от вас проблем, при нужда упражнения, медитация, релаксация или кратка йога нидра, поставяне на домашна работа.  Минимална стойност на дарението – 90 лв.
 • Двучасова (времетраене до 2 часа)  индивидуална консултация „Йога и психология“ – включва беседа по поставения от вас проблем,  упражнения, медитация, релаксация или йога нидра, поставяне на домашна работа. Минимална стойност на дарението – 180 лв.
 • Дълбока регресия (времетраене до 2 часа)  – беседа и много дълбока релаксация, която може да премине в регресивна работа, връщане в минал живот – в зависимост от състоянието ви и развитието на съдбата ви в момента. Не се предлага гаранция, че ще получите трайни образи. Минимална стойност на дарението – 180 лв.
 • Еднодневна – (времетраене 6 до 12 часа)  консултация „Йога и планина“ индивидуално или за малки групи – включва планински преход с беседи и различни йога практики според нуждите в планинска среда, което усилва многократно резултатите от практиките. Провежда се в зависимост от метереологичните условия и сезона в Рила или Витоша. Минимална стойност на дарението – 1080 лв.
 • За двудневни и многодневни програми, събития за фирми и организации, изпратете информация за да получите конкретно предложение.

 

Резервирайте място за индивидуална консултация с Любомир Розенщайн

Попълнете тази форма и посочете валиден имейл. Ще ви изпратим предложение за ден и час, ако то е удобно за вас ще запазим вашата резервация 5 работни дни. В това време трябва да потвърдите онлайн чрез заплащане в системата Ипей/ИзиПей или PayPal

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Изберете от следните възможности:


Едночасова (времетраене до 1 час) индивидуална консултацияДвучасова (времетраене до 2 часа) индивидуална консултация.Дълбока регресия (времетраене до 2 часа)Еднодневна – (времетраене 6 до 12 часа) консултация индивидуално или за малки групи - включва планински преходДвудневни и многодневни програми, събития за фирми и организации

За допълнителна информация използвайте това поле: