Индивидуални консултации с Любомир Розенщайн

Основен фокус на работата ми в последното десетилетие са семинарите, груповите събития, онлайн програмите на Радио за личностно развитие ChangeWire и книгите – възможности това, което правя да стигне до най-много хора по най-полезен и достъпен начин. За тези, които настояват да получат и индивидуална консултация е следващата информация:

 • Индивидуални консултации се провеждат в София няколко пъти в годината. Броят на часовете е ограничен и обикновено се чака два-три месеца след записване.
 • Силно препоръчително е преди да си запишете час за консултация да познавате методите и стила ми като слушате програми, прочетете текстове от този сайт и още по-добре – посетите някое събитие за групи. Може би ще намерите отговор на въпросите си и без индивидуална среща :)
 • Не предлагам чудеса, моментално изцеление и капки за пари :)  Става дума за вътрешна работа, тя изисква усилие, съсредоточеност и дисциплина за промяна на неполезни или по-малко полезни навици – на мислене, на действие, на отношение, на възприемане на околния свят и на изразяване; въобще на живот – с такива, които в момента биха били по-полезни за вас. Предлагам как да се вземете в ръце и да се трудите, за да излезете на светлата страна на живота. Промяната се постига с труд.
 • Индивидуалните консултации се провеждат срещу дарение за  Радио за личностно развитие ChangeWire, което позволява радиото да продължава дейността си по създаване и разпостраняване напълно безплатно за всички на образователни и променящи програми в областта на себепознанието, йога, НЛП.
 • За да получите час за консултация, трябва  да внесете сумата за дарение веднага след като ви бъде изпратено предложение за ден и час, което е приемливо за вас. При отказ от ваша страна след това дарението не се връща.
 • В списъка по-долу са посочени минималните суми за дарение за всеки от видовете консултации. Ако имате възможност, можете да определите и сума по-голяма от посочената, с което сами вече подпомагате и други хора, нямащи възможност за индивидуални консултации или участие в семинари, да получат достъп до качествено съдържание онлайн.

Изберете от следните възможности и попълнете формата по-долу:

 • Едночасова (времетраене до 1 час) индивидуална консултация „Йога и психология“ – включва беседа по поставения от вас проблем, при нужда упражнения, медитация, релаксация или кратка йога нидра, поставяне на домашна работа.  Минимална стойност на дарението – 90 лв.
 • Двучасова (времетраене до 2 часа)  индивидуална консултация „Йога и психология“ – включва беседа по поставения от вас проблем,  упражнения, медитация, релаксация или йога нидра, поставяне на домашна работа. Минимална стойност на дарението – 180 лв.
 • Дълбока регресия (времетраене до 2 часа)  – беседа и много дълбока релаксация, която може да премине в регресивна работа, връщане в минал живот – в зависимост от състоянието ви и развитието на съдбата ви в момента. Не се предлага гаранция, че ще получите трайни образи. Минимална стойност на дарението – 180 лв.
 • Еднодневна – (времетраене 6 до 12 часа)  консултация „Йога и планина“ индивидуално или за малки групи – включва планински преход с беседи и различни йога практики според нуждите в планинска среда, което усилва многократно резултатите от практиките. Провежда се в зависимост от метереологичните условия и сезона в Рила или Витоша. Минимална стойност на дарението – 1080 лв.
 • За двудневни и многодневни програми, събития за фирми и организации, изпратете информация за да получите конкретно предложение.

 

Резервирайте място за индивидуална консултация с Любомир Розенщайн

Попълнете тази форма и посочете валиден имейл. Ще ви изпратим предложение за ден и час, ако то е удобно за вас ще запазим вашата резервация 5 работни дни. В това време трябва да потвърдите онлайн чрез заплащане в системата Ипей/ИзиПей или PayPal

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Изберете от следните възможности:


 Едночасова (времетраене до 1 час) индивидуална консултация Двучасова (времетраене до 2 часа) индивидуална консултация. Дълбока регресия (времетраене до 2 часа) Еднодневна – (времетраене 6 до 12 часа) консултация индивидуално или за малки групи - включва планински преход Двудневни и многодневни програми, събития за фирми и организации

За допълнителна информация използвайте това поле:


Компакт-дисковете с водени медитации и йога с Любомир Розенщайн!

поръчайте онлайн - доставка с куриер на посочения от вас адрес

Tук можете да поръчате компакт дискове с някои от най-добрите аудиопрограми с водена медитация, дълбока релаксация, йога нидра, хатха йога и пранаяма на български език, водени от Любомир Розенщайн. Програмите са само за индивидуално слушане (медитациите и йога нидра само със слушалки) в спокойно и тихо обкръжение

Единична цена е отбелязана до всеки от дисковете. Доставката е с наложен платеж и е за сметка на получателя.

Трите имена (задължително)

Вашият Email (задължително)

Телефон за връзка(задължително)

Адрес за доставка:

Пощенски код:
Населено място:
Улица, Номер:

Поръчвам следните заглавия (Моля отбележете като кликнете кутийката вляво от заглавието ):НОВО!!! Mедитация СЪБУЖДАНЕ НА КОСМОСА - Mедитация за вътрешна тишина, щастие,мир,
светлина и спокойствие. Цена 15 лв.


НОВО!!! ЙОГА НИДРА - ВИСОКАТА СИНЯ ПЛАНИНА - Дълбока физическа, емоционална
и мисловна релаксация на Свами Сатянанда - класическата практика, подходяща както за начинаещи, така и за поддържане и развитие на индивидуалната практика. Цена 15 лв.


Йога нидра II - Програма на Свами Сатянанда за развитие на съзнанието в състояние, подобно на съня - практиката за напреднали. За начинаещи моля поръчайте диска "Йога нидра Цена 9 лв.


ПРАНАЯМА: Жизнена енергия чрез осъзнато дишане. Пълен курс за самостоятелни занимания с йога-ачаря Любомир Розенщайн в серия от три диска. Диск едно: Встъпителен клас. Цена 15 лв.


ПРАНАЯМА: Жизнена енергия чрез осъзнато дишане. Пълен курс за самостоятелни занимания с йога-ачаря Любомир Розенщайн в серия от три диска. Диск две: Основен клас. Цена 15 лв.


ПРАНАЯМА: Жизнена енергия чрез осъзнато дишане. Пълен курс за самостоятелни занимания с йога-ачаря Любомир Розенщайн в серия от три диска. Диск три: Клас за напреднали. Цена 15 лв.

Специална цена при закупуване на пълния комплект от три диска " ПРАНАЯМА: Жизнена енергия чрез осъзнато дишане" едновременно - 36 вместо 45 лева!Доставката е с наложен платеж и е за сметка на получателя.

След получаването на поръчката ще ви потърсим по телефон или електронна поща за да уточним доставката!