Натисни ТОВА копче

Ето го – копчето към вътрешния ти свят, на което пише „PLAY“. Може би вече знаеш нещичко за неговото съществуване. Може би от опит си разбрал, че в онези редки мигове, в които по случайност успееш да го натиснеш, всичко изведнъж тръгва, сякаш оживява. Не че светът изведнъж се променя – изведнъж се променя това, което е за теб светът. Като че ли пелената от мъгла се изпарява пред очите ти и можеш да видиш ясно пътя и дори в далечината… И много искаш може би това да остане все така, но може би не се получава задълго. Докато след време отново се случи някоя среща или някоя гледка, или някоя книга, или някоя песен да натисне копчето ти… вместо теб… или отново се потопиш дълбоко в мъглата…

Натисни ТОВА копче! Направи го сега и запомни добре къде е то на контролния панел на твоето съзнание. Там има и други копчета. Черни, сиви, кафяви, дъждовни, нощни, изкуствено луминисцентни – сложни съединения от гласове и преживявания, думи и образи, събирани и сглобявани през годините, които само очакват някой да ги повика – или изникват неочаквано, щом пултът за управление е оставен без надзор. ТОВА копче не е обещание за вечно розов живот, какъвто все едно няма, а уверение, че ти ръководиш своята мисловна машина и във всеки момент носиш пълна отговорност за себе си. Във всеки момент. Дори в тези, в които ти е зле и боли, и ти идва да плачеш. Но и в тези, в които ти е радостно и ти се иска да се смееш и да прегръщаш целия свят. Човекът има цялото богатство на цветовете на своите чувства и си заслужава първо да се научи да държи палитрата в ръце. И после – да я използва за да нарисува с ръцете си най-хубавите си картини…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Компакт-дисковете с водени медитации и йога с Любомир Розенщайн!

поръчайте онлайн - доставка с куриер на посочения от вас адрес

Tук можете да поръчате компакт дискове с някои от най-добрите аудиопрограми с водена медитация, дълбока релаксация, йога нидра, хатха йога и пранаяма на български език, водени от Любомир Розенщайн. Програмите са само за индивидуално слушане (медитациите и йога нидра само със слушалки) в спокойно и тихо обкръжение

Единична цена е отбелязана до всеки от дисковете. Доставката е с наложен платеж и е за сметка на получателя.

Трите имена (задължително)

Вашият Email (задължително)

Телефон за връзка(задължително)

Адрес за доставка:

Пощенски код:
Населено място:
Улица, Номер:

Поръчвам следните заглавия (Моля отбележете като кликнете кутийката вляво от заглавието ):НОВО!!! Mедитация СЪБУЖДАНЕ НА КОСМОСА - Mедитация за вътрешна тишина, щастие,мир,
светлина и спокойствие. Цена 15 лв.


НОВО!!! ЙОГА НИДРА - ВИСОКАТА СИНЯ ПЛАНИНА - Дълбока физическа, емоционална
и мисловна релаксация на Свами Сатянанда - класическата практика, подходяща както за начинаещи, така и за поддържане и развитие на индивидуалната практика. Цена 15 лв.


Йога нидра II - Програма на Свами Сатянанда за развитие на съзнанието в състояние, подобно на съня - практиката за напреднали. За начинаещи моля поръчайте диска "Йога нидра Цена 9 лв.


ПРАНАЯМА: Жизнена енергия чрез осъзнато дишане. Пълен курс за самостоятелни занимания с йога-ачаря Любомир Розенщайн в серия от три диска. Диск едно: Встъпителен клас. Цена 15 лв.


ПРАНАЯМА: Жизнена енергия чрез осъзнато дишане. Пълен курс за самостоятелни занимания с йога-ачаря Любомир Розенщайн в серия от три диска. Диск две: Основен клас. Цена 15 лв.


ПРАНАЯМА: Жизнена енергия чрез осъзнато дишане. Пълен курс за самостоятелни занимания с йога-ачаря Любомир Розенщайн в серия от три диска. Диск три: Клас за напреднали. Цена 15 лв.

Специална цена при закупуване на пълния комплект от три диска " ПРАНАЯМА: Жизнена енергия чрез осъзнато дишане" едновременно - 36 вместо 45 лева!Доставката е с наложен платеж и е за сметка на получателя.

След получаването на поръчката ще ви потърсим по телефон или електронна поща за да уточним доставката!