Хипнозата идва на мода

Или защо телевизионните екрани стават все по-големи

Хипнозата ще дойде наистина на мода, когато количеството излишни хора започне да заплашва улиците. Системата вече изнемогва да създава залъгалки, а ресурсите й за индиректно въздеиствие се изчерпват. Kогато масата бъде окончателно лишена от бибероните на „успеха“, на „кариерата“, на кредита, на консума, на „демокрацията“; на всичко онова, което поддържа нивото й на тревожност в управляемото русло; когато подмяната на смисъла със смислоподобни сурогати е отстъпила място вече на отнемането дори на сурогатите – тези последни отчаяни дрипи, и цялата ужасна голота на обезмислените човешки души лъсне, тититeйнмънтът вече няма да бъде достатъчен; лекото чувство на упоение, забaвление и ментално забвение от циците, чалгата, реалити-шоутата, новата електронна или друга техно- играчка вече няма да стига…

Тогава: първоначално сутрин и вечер, а после на всеки кръгъл час (вместо новините) , от всичките 555 канала на световната телевизия едновременно и от екрана на google ще се изправя истинският наследник на Ури Гелер или наАнатолий Кашпировски, ще те поглежда дълбоко и право в очите и ще казва:

– Стани! Eла незабавно до екрана! Доближи се съвсем! Допри с дланите си моите длани и слушай внимателно всяка моя дума:
През следващия час ще бъдеш спокоен, напълно спокоен. Ще седиш спокойно и отпуснато на дивана с очи, вперени в телевизионния екран, и няма да мислиш за нищо. Ще се чувстваш все по-добре и по-добре, без излишни движения, защото животът е наистина хубав и сигурен тук, близо до екрана, където аз се грижа за теб и ти не искаш нищо друго, освен да ти давам сигурност като ме виждаш точно в определеното време, точно в определеното време…

А прозорците от празни минути между два сеанса ще бъдат запълвани с видеопрограмките на Baby Einstein

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Компакт-дисковете с водени медитации и йога с Любомир Розенщайн!

поръчайте онлайн - доставка с куриер на посочения от вас адрес

Tук можете да поръчате компакт дискове с някои от най-добрите аудиопрограми с водена медитация, дълбока релаксация, йога нидра, хатха йога и пранаяма на български език, водени от Любомир Розенщайн. Програмите са само за индивидуално слушане (медитациите и йога нидра само със слушалки) в спокойно и тихо обкръжение

Единична цена е отбелязана до всеки от дисковете. Доставката е с наложен платеж и е за сметка на получателя.

Трите имена (задължително)

Вашият Email (задължително)

Телефон за връзка(задължително)

Адрес за доставка:

Пощенски код:
Населено място:
Улица, Номер:

Поръчвам следните заглавия (Моля отбележете като кликнете кутийката вляво от заглавието ):НОВО!!! Mедитация СЪБУЖДАНЕ НА КОСМОСА - Mедитация за вътрешна тишина, щастие,мир,
светлина и спокойствие. Цена 15 лв.


НОВО!!! ЙОГА НИДРА - ВИСОКАТА СИНЯ ПЛАНИНА - Дълбока физическа, емоционална
и мисловна релаксация на Свами Сатянанда - класическата практика, подходяща както за начинаещи, така и за поддържане и развитие на индивидуалната практика. Цена 15 лв.


Йога нидра II - Програма на Свами Сатянанда за развитие на съзнанието в състояние, подобно на съня - практиката за напреднали. За начинаещи моля поръчайте диска "Йога нидра Цена 9 лв.


ПРАНАЯМА: Жизнена енергия чрез осъзнато дишане. Пълен курс за самостоятелни занимания с йога-ачаря Любомир Розенщайн в серия от три диска. Диск едно: Встъпителен клас. Цена 15 лв.


ПРАНАЯМА: Жизнена енергия чрез осъзнато дишане. Пълен курс за самостоятелни занимания с йога-ачаря Любомир Розенщайн в серия от три диска. Диск две: Основен клас. Цена 15 лв.


ПРАНАЯМА: Жизнена енергия чрез осъзнато дишане. Пълен курс за самостоятелни занимания с йога-ачаря Любомир Розенщайн в серия от три диска. Диск три: Клас за напреднали. Цена 15 лв.

Специална цена при закупуване на пълния комплект от три диска " ПРАНАЯМА: Жизнена енергия чрез осъзнато дишане" едновременно - 36 вместо 45 лева!Доставката е с наложен платеж и е за сметка на получателя.

След получаването на поръчката ще ви потърсим по телефон или електронна поща за да уточним доставката!