Печатът на звяра, кратки напътствия

Ако ви предстои да си поставите печата на звяра в актуалната му модификация, обмислете следното:

1. Ако сте болни и уплашени, че без печат тази среща със звяра може да постави край на живота ви, тогава не се колебайте. Но помнете: този печат ви дава временна отсрочка от само няколко месеца. Използвайте ги разумно и усилено за да поправите вътрешните си погрешки, това може да е вашата последна отсрочка!

2. Ако сте здрави и не се страхувате, че от срещата със звяра ще бъдете отметени и изкоренени, отлагайте колкото е възможно повече. Звярът в тази му модификация неизбежно ще се приучи да съществува с човека, както и обратното – опасните последствия ще намаляват докато избледнеят напълно и този печат ще стане излишен. А и всяко справяне с изпитанията без чужда патерица и помощ прави човек по- силен!

3. Междувременно и пазарът на фалшифицирани печати неизбежно ще укрепне и ще се разрасне, ще има различни варианти за изход от принудата.

4. Нови версии и на печата, и на звяра следват в различни области. Посрещнете ги в здрава форма и с укрепнал дух, така много по-трудно ще ви повалят.

5. Не си мислете, че като сте се оставили да ви сложат печата сте извършили подвиг, дори и в мащаба на Фейсбук. Вие сте придобили само минимална застраховка, че животът ви ще бъде удължен няколко месеца. Но без гаранции! Не сте извършили добро на никой, освен (може би) на себе си, не сте спасили човечеството. Не сте убили чудовище, съхранете скромност и смирение, за безсмъртие в този момент няма абонамент…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *