Баланс на нервната система с йога-нидра – зимен практически курс с Любомир Розенщайн в София в 4 сесии

Баланс на нервната система с йога-нидра – практически курс с Любомир Розенщайн в София в 4 практически занятия:

12.01.2020 г. – 9.00 ч. – прeминало

26.01.2020 г. – 9.00 ч. – прeминало

16.02.2020 г. – 9.00 ч. – няма места

01.03.2020 г. – 9.00 ч. – само в листа на чакащите

По време на курса ще бъдат практикувани специални комплекси от леки психофизически, дихателни и релаксиращи упражнения за разграждане на нервните импулси на стреса и напрежението, разчистване, синхронизиране и балансиране на нервните пътища по приятен и достъпен начин, разкрепостяване от емоционалното бреме на тревогите и страха в делника и зареждане с позитивна и светла енергия и увереност в бъдещето.

Занятията могат да бъдат посетени последователно –препоръчително за най-добър ефект, но също и всяко отделно едно от друго.

Практиките не представляват лечение, имат образователна цел и са предназначени за здрави хора. При въпроси дали са подходящи за вас, обърнете се към своя лекар.

Времетраене около два, два и половина часа. Моля бъдете навреме за началото на практиката, най-късно до 08.45. Поради характера на курса не е възможно допускане на закъснели в залата!

Само с предварително записване срещу дарение за Радио за личностно развитие ChangeWire

Как да се запишете?

  1. Уверете се, че все още име места в графика по-горе.
  2. Направете дарение за Радио за личностно развитие ChangeWire. Препоръчителна минимална стойност на дарението при посещение на едно занятие – 20 лева, при записване едновременно за двете – 40 лева. Благодаря за помощта за проекта ChangeWire, за да може той да продължава да бъде достъпен и полезен за хората !
  3. Попълнете формуляра за записване като отговорите на въпросите.

Подкрепете Радио за личностно развитие Changewire с дарение!

Вие можете да подкрепите материално Радио за личностно развитие ChangeWire, което от 2006 година създава оригинални аудиопрограми с водени медитации, йога-нидра, релаксация, а също и аудиокниги на български език и ги разпостранява безплатно за своите слушатели в интернет като преведете всяка възможна за вас сума. Това ще помогне поддържането и развитието на проекта и създаването на нови програми. Използвайте възможностите за дарение чрез EPay – чрез интернет, в брой на каса, с банков превод или с карта или PayPal:
Описание Сума
Подкрепа за Радио за личностно развитие ChangeWire BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
PayPal:

В този курс учим полезни и достъпни техники как да запазваме спокойствие и вътрешно равновесие в една все по- сложна и неспокойна външна среда. Но не само това. Усвояваме технологията как да преодоляваме инерцията и вътрешната леност; да приемаме и понасяме всекидневното усилие, необходимо, щом искаме да променим живота си и себе си към по- добро, към по-добро.

И това именно осъзнато приемане и понасяне, изтърпяване на трудностите, преодоляване на препятствията, не- предаване, не- спиране, устремено движение към целта, толкова трудно постижимо в света на лесните изкушения, отклонения и мамещи удоволствия, е което ни отдалечава от влечугите и земноводните, кара ни да растем и да се развиваме и така ни прави разумни и същностни същества, хора и повече хора.

Литература към курса – Любомир Розенщайн, Вътрешният лечител . Пътят на Йога: спокойствие, здраве, благополучие и живот в XXI век. Раздели „Йога нидра“ и „Йога на свободната душа“

Светът около нас се променя все по-стремително. Светът в нас трудно наваксва скоростта и обема на промените. Времето става все по-бързо и напрегнато и новата 2020 година съвсем няма да е изключение в тази посока. Даже напротив.
Каня ви в началото на новата година на подготвителен практически курс, с който да преминем успешно през изпитанията на зимата и на 1 март да приветстваме изгряващата пролет. Практиките съдържат леки и много ефикасни техники за подкрепа на нервната система да се справи в условията на нарастващ стрес и напрежение без да загубим равновесие, сън или здрав разум.
Йога на съня, местата са ограничени, записванията започнаха, заповядайте, споделете и с приятели! 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *