Извънтелесни преживявания и осъзнато сънуване – 22 април в София

Извънтелесни преживявания и осъзнато сънуване

В този практически семинар с помощта на техники, познати от древността и развити до наши дни, ще се приближим отново към границата между сънуването и будуването – ще пристъпим съзнателно към удивителното пространство на свободата, което носим дълбоко в своята природа на човешки същества.  Често в живота сме се оказвали, макар и за кратко, на тази граница будни – без да знаем може би,  че можем и сами, по собствено желание да се озоваваме тук, на мястото, където всичко е възможно.

На територията на тази вътрешна реалност има светлина и има простор дори когато отвън става напълно тъмно. Тук можем да възстановим връзката със себе си; да се оттърсим от товара на стреса, страховете, тревогите, които са превърнали  мускулите и телата ни във всекидневието буквално в стегнати  и притискащи възли от болка и напрежение.  Тук можем да изключим за момент невронните връзки, с които сме закодирали неволно в хода на личния си опит себе си – и упоритите състояния да бъдем  неудовлетворени, нещастни, депресирани, отчаяни – и да се почувстваме като отново новородени; с всички избори, които тепърва ни предстоят.

По време на извънтелесни преживявания можем да се научим да пътешестваме в непознати мечтани земи или из космоса,  да сменяме епохи и гледни точки,  да експериментираме със света на възприятията си, толкова ограничен от повтарящите се навици на делника.  Можем да разтваряме безкрайната книга на човешкото познание и да търсим в нея отговори на въпросите, които ни поставя битието и които често не ни дават мира, когато сме будни.  И с всяко завръщане обратно в материалния свят на будуването, да взимаме със себе си от вътрешното познание, спокойствие и светлина,  с които това магическо пътешествие ни е надарило.

 

Програмата  включва упражнения за самостоятелно въвеждане в състояние на осъзнато сънуване и водена медитация, йога нидра с  опит за полет извън тялото.
Семинарът e подходящ за физически и психически здрави хора, има образователна цел и не замества лечение! Моля изключете напълно телефоните преди да влезете в залата. Поради характера на практиката местата са ограничени, запишете се още сега !

За записвания –  

Мандала – център за цялостна трансформация  бул. Мария Луиза 58 ет. 4,5,6  София  0894488809  info@yogamandala.net

http://yogamandala.net/events/izvantelesni-prezhivyavania-i-osaznato-sanuvane-prakticheski-seminar/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Компакт-дисковете с водени медитации и йога с Любомир Розенщайн!

поръчайте онлайн - доставка с куриер на посочения от вас адрес

Tук можете да поръчате компакт дискове с някои от най-добрите аудиопрограми с водена медитация, дълбока релаксация, йога нидра, хатха йога и пранаяма на български език, водени от Любомир Розенщайн. Програмите са само за индивидуално слушане (медитациите и йога нидра само със слушалки) в спокойно и тихо обкръжение

Единична цена е отбелязана до всеки от дисковете. Доставката е с наложен платеж и е за сметка на получателя.

Трите имена (задължително)

Вашият Email (задължително)

Телефон за връзка(задължително)

Адрес за доставка:

Пощенски код:
Населено място:
Улица, Номер:

Поръчвам следните заглавия (Моля отбележете като кликнете кутийката вляво от заглавието ):НОВО!!! Mедитация СЪБУЖДАНЕ НА КОСМОСА - Mедитация за вътрешна тишина, щастие,мир,
светлина и спокойствие. Цена 15 лв.


НОВО!!! ЙОГА НИДРА - ВИСОКАТА СИНЯ ПЛАНИНА - Дълбока физическа, емоционална
и мисловна релаксация на Свами Сатянанда - класическата практика, подходяща както за начинаещи, така и за поддържане и развитие на индивидуалната практика. Цена 15 лв.


Йога нидра II - Програма на Свами Сатянанда за развитие на съзнанието в състояние, подобно на съня - практиката за напреднали. За начинаещи моля поръчайте диска "Йога нидра Цена 9 лв.


ПРАНАЯМА: Жизнена енергия чрез осъзнато дишане. Пълен курс за самостоятелни занимания с йога-ачаря Любомир Розенщайн в серия от три диска. Диск едно: Встъпителен клас. Цена 15 лв.


ПРАНАЯМА: Жизнена енергия чрез осъзнато дишане. Пълен курс за самостоятелни занимания с йога-ачаря Любомир Розенщайн в серия от три диска. Диск две: Основен клас. Цена 15 лв.


ПРАНАЯМА: Жизнена енергия чрез осъзнато дишане. Пълен курс за самостоятелни занимания с йога-ачаря Любомир Розенщайн в серия от три диска. Диск три: Клас за напреднали. Цена 15 лв.

Специална цена при закупуване на пълния комплект от три диска " ПРАНАЯМА: Жизнена енергия чрез осъзнато дишане" едновременно - 36 вместо 45 лева!Доставката е с наложен платеж и е за сметка на получателя.

След получаването на поръчката ще ви потърсим по телефон или електронна поща за да уточним доставката!