Извънтелесни преживявания и осъзнато сънуване – 22 април в София

Извънтелесни преживявания и осъзнато сънуване

В този практически семинар с помощта на техники, познати от древността и развити до наши дни, ще се приближим отново към границата между сънуването и будуването – ще пристъпим съзнателно към удивителното пространство на свободата, което носим дълбоко в своята природа на човешки същества.  Често в живота сме се оказвали, макар и за кратко, на тази граница будни – без да знаем може би,  че можем и сами, по собствено желание да се озоваваме тук, на мястото, където всичко е възможно.

На територията на тази вътрешна реалност има светлина и има простор дори когато отвън става напълно тъмно. Тук можем да възстановим връзката със себе си; да се оттърсим от товара на стреса, страховете, тревогите, които са превърнали  мускулите и телата ни във всекидневието буквално в стегнати  и притискащи възли от болка и напрежение.  Тук можем да изключим за момент невронните връзки, с които сме закодирали неволно в хода на личния си опит себе си – и упоритите състояния да бъдем  неудовлетворени, нещастни, депресирани, отчаяни – и да се почувстваме като отново новородени; с всички избори, които тепърва ни предстоят.

По време на извънтелесни преживявания можем да се научим да пътешестваме в непознати мечтани земи или из космоса,  да сменяме епохи и гледни точки,  да експериментираме със света на възприятията си, толкова ограничен от повтарящите се навици на делника.  Можем да разтваряме безкрайната книга на човешкото познание и да търсим в нея отговори на въпросите, които ни поставя битието и които често не ни дават мира, когато сме будни.  И с всяко завръщане обратно в материалния свят на будуването, да взимаме със себе си от вътрешното познание, спокойствие и светлина,  с които това магическо пътешествие ни е надарило.

 

Програмата  включва упражнения за самостоятелно въвеждане в състояние на осъзнато сънуване и водена медитация, йога нидра с  опит за полет извън тялото.
Семинарът e подходящ за физически и психически здрави хора, има образователна цел и не замества лечение! Моля изключете напълно телефоните преди да влезете в залата. Поради характера на практиката местата са ограничени, запишете се още сега !

За записвания –  

Мандала – център за цялостна трансформация  бул. Мария Луиза 58 ет. 4,5,6  София  0894488809  info@yogamandala.net

http://yogamandala.net/events/izvantelesni-prezhivyavania-i-osaznato-sanuvane-prakticheski-seminar/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *