Йога нидра – успешната релаксация за заети хора

 В този нов практически семинар само за три часа ще разберете и напълно ще усвоите действена технология за освобождаване от стрес, тревожност и напрежение, която можете да прилагате дори по средата на най-напрегнатия делник. С нейна помощ и в най-стресовите и изнервящи ситуации ще са ви достатъчни няколко минути да се завърнете в състоянието на вътрешна сила, увереност и съвършено спокойствие, познато на древните йоги.

достъпна и действена технология за психическа релаксация и възвръщане на работоспособността и спокойствието в делника

с Любомир Розенщайн,
автор на книгите
Планетата на щастието“ и „Розовите очила на душата“
и основател на Радиото за личностно развитие ChangeWire
radio.changewire.info

в Training Academy

София, бул. Ген. Тотлебен 28, ет. 4

14 май, събота,

17.00 – 20.00 ч„

В този нов практически семинар само за три часа ще разберете и напълно ще усвоите действена технология за освобождаване от стрес, тревожност и напрежение, която можете да прилагате дори по средата на най-напрегнатия делник. С нейна помощ и в най-стресовите и изнервящи ситуации ще са ви достатъчни няколко минути да се завърнете в състоянието на вътрешна сила, увереност и съвършено спокойствие, познато на древните йоги.

Без да трябва да лягате, да прекарвате в специални йогийски упражнения (асани) или медитация дълго време – без никакъв предварителен опит – само за броени минути на работното си място ще можете да възстановите вътрешния си ресурс да бъдете ефективни и да изчистите напълно следите от умората, мисловното затъмнение и разсеяността.

В много малка затворена група с индивидуално внимание към всеки от участниците Любомир Розенщайн, йога-ачаря и нлп-майстор, ще ви обучи стъпка по стъпка на пет основни техники, които последователно превключват психиката от нервност и безпокойство към точност и яснота. Хилядолетия тези техники са били труднодостъпна тайна, предавана от учител на ученик в ашрамите и манастирите. Днес те могат да станат част от вашия потенцил да се справяте успешно с предизвикателствата на модерното време.

Какво ще получите по време на тренинга:

  • обяснение за това как възникват и какво представляват стресът и безпокойството според древните знания и съвременната наука

  • пет последователни техники за промяна на вътрешното състояние, които ще можете да прилагате самостоятелно – поотделно и в съчетание

  • цялостната технолоаия на йога нидра за бизнес, която ще практикувате в отделните й модули и след това изцяло

  • специални маски за медитация

  • аудиозапис на действената практика за освобождаване от тревожност и напрежение дори в средата на заетия делник

Внимание! Много малка група! Местата за тренинга са ограничени, запишете се навреме!

Записване само онлайн на адрес

http://goo.gl/forms/CnVqYIGDbG

Цена  – 45 лева

Посетете и семинара ЙОГА НА СВОБОДНАТА ДУША с Любомир Розенщайн на 15 май, неделя в София.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Компакт-дисковете с водени медитации и йога с Любомир Розенщайн!

поръчайте онлайн - доставка с куриер на посочения от вас адрес

Tук можете да поръчате компакт дискове с някои от най-добрите аудиопрограми с водена медитация, дълбока релаксация, йога нидра, хатха йога и пранаяма на български език, водени от Любомир Розенщайн. Програмите са само за индивидуално слушане (медитациите и йога нидра само със слушалки) в спокойно и тихо обкръжение

Единична цена е отбелязана до всеки от дисковете. Доставката е с наложен платеж и е за сметка на получателя.

Трите имена (задължително)

Вашият Email (задължително)

Телефон за връзка(задължително)

Адрес за доставка:

Пощенски код:
Населено място:
Улица, Номер:

Поръчвам следните заглавия (Моля отбележете като кликнете кутийката вляво от заглавието ):НОВО!!! Mедитация СЪБУЖДАНЕ НА КОСМОСА - Mедитация за вътрешна тишина, щастие,мир,
светлина и спокойствие. Цена 15 лв.


НОВО!!! ЙОГА НИДРА - ВИСОКАТА СИНЯ ПЛАНИНА - Дълбока физическа, емоционална
и мисловна релаксация на Свами Сатянанда - класическата практика, подходяща както за начинаещи, така и за поддържане и развитие на индивидуалната практика. Цена 15 лв.


Йога нидра II - Програма на Свами Сатянанда за развитие на съзнанието в състояние, подобно на съня - практиката за напреднали. За начинаещи моля поръчайте диска "Йога нидра Цена 9 лв.


ПРАНАЯМА: Жизнена енергия чрез осъзнато дишане. Пълен курс за самостоятелни занимания с йога-ачаря Любомир Розенщайн в серия от три диска. Диск едно: Встъпителен клас. Цена 15 лв.


ПРАНАЯМА: Жизнена енергия чрез осъзнато дишане. Пълен курс за самостоятелни занимания с йога-ачаря Любомир Розенщайн в серия от три диска. Диск две: Основен клас. Цена 15 лв.


ПРАНАЯМА: Жизнена енергия чрез осъзнато дишане. Пълен курс за самостоятелни занимания с йога-ачаря Любомир Розенщайн в серия от три диска. Диск три: Клас за напреднали. Цена 15 лв.

Специална цена при закупуване на пълния комплект от три диска " ПРАНАЯМА: Жизнена енергия чрез осъзнато дишане" едновременно - 36 вместо 45 лева!Доставката е с наложен платеж и е за сметка на получателя.

След получаването на поръчката ще ви потърсим по телефон или електронна поща за да уточним доставката!