ЙОГА НА СВОБОДНАТА ДУША

10 години Радио за личностно развитие ChangeWire

ЙОГА НА СВОБОДНАТА ДУША

с Любомир Розенщайн,
автор на книгите
Планетата на щастието“ и „Розовите очила на душата“

и основател на Радиото за личностно развитие ChangeWire

radio.changewire.info

Практически встъпителен семинар в новата програма за освобождаване от делничните затвори: тревога, стрес и напрежение и за полет на свободната душа

Практически встъпителен семинар в новата програма за освобождаване от делничните затвори: тревога, стрес и напрежение

и за полет на свободната душа

Център за цялостна трансформация „Мандала“
София, бул. Мария Луиза 58, ет. 5
15 май 2016 г. , неделя
09.00 – 12.00 ч.

По време на семинара:

  • Увод в Йога на 21 век – ще научите как да разграждате на нервните импулси на стреса и напрежението чрез начален комплекс от специални психофизически упражнения. Ще получите личен ключ за разчистване и синхронизиране на нервните пътища по приятен и достъпен начин. Тази нова практика е подходяща дори за натоварени дни и не изисква предварителен опит с йога.

  • Състоянието „фаза. Ще навлезете в удивителния свят на съвременните психични технологии на границата на заспиването за разкрепостяване на душата от емоционалното бреме и промяна на посоките в живота. Ще упражнявате първи набор от ефективни техники за превключване от състояние на унилост и потиснатост към състояние на вдъхновение и свободен полет.

  • Йога нидра – ще практикувате йога на осъзнатото сънуване с моменти на отделяне от света на материалното и пътешествие-полет на освободената душа в измеренията на необятното. Това преживяване снема безпокойствата и тревогите от делника и ще ви изпълни с чиста и светла енергия и спокойствие.

Моля елате най-късно до 08:45. Бъдете с удобни, свободни дрехи. Не се разрешава внасянето на телефони в залата! Образователна програма – за участници в добро физическо и психично здраве.

Внимание!!! Местата за семинара поради спецификата на практиката са ограничени. Запишете се още сега!

Записване на телефон 0894 488 809 и info@yogamandala.net, София, бул. Мария Луиза 58, ет. 5
Такса за участие : 36 лева. При ранно записване и заплащане най-късно до 18 апр вкл. – 27 лева.

Посетете и семинара  Йога нидра – успешната релаксация за заети хора. Достъпна и действена технология за психическа релаксация и възвръщане на работоспособността и спокойствието в делника  с Любомир Розенщайн на 14 май в София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *