Жената и мъжът в XXI век: (НЕ)ВЪЗМОЖНАТА ВРЪЗКА

	Живеем във времето на болезнените взаимоотношения. Говорим за любов и взаимност, но обитаваме територията на самотата, болката и нараняването. Копнеем за дълбокото усещане за споделеност, за приемане, за заедност, а преживяваме разочарование и неудовлетворение, което често преминава в истинско дразнене, отвращение или страх.   	Невъзможна ли е връзката между мъжа и жената в 21 век? Радио за личностно развитие ChangeWire
Център за цялостна трансформация „Мандала“
ви канят на

Жената и мъжът в XXI век:
(НЕ)ВЪЗМОЖНАТА ВРЪЗКА

Практически семинар-преживяване с древни и съвременни психологически практики за трансформиране на кризата във взаимоотношенията в път за духовно изцеление

с Любомир Розенщайн

автор на книгите
„Планетата на щастието“ и „Розовите очила на душата“

Център за цялостна трансформация „Мандала“
София, бул. Мария Луиза 58, ет. 5
24 май, неделя
09.00 – 12.00 ч.

Живеем във времето на болезнените взаимоотношения. Говорим за любов и взаимност, но обитаваме територията на самотата, болката и нараняването. Копнеем за дълбокото усещане за споделеност, за приемане, за заедност, а преживяваме разочарование и неудовлетворение, което често преминава в истинско дразнене, отвращение или страх.

Невъзможна ли е връзката между мъжа и жената в 21 век? Всичко около нас продължава да подхранва илюзията, че другият е способен и длъжен да ни донесе щастието, което заслужаваме – и днес сме готови да обвиняваме непрекъснато или да сменяме с изключителна лекота хората, които са се осмелили да не изпълнят точно мечтанията ни. Започваме отново с надеждата, че все пак ще попаднем на правилния – или просто се отказваме от търсенето и потъваме в депресия и отчаяние.

Живеем много различно от начина на живот на предишните поколения, но сме загубили ориентирите си.

Къде са те? В този семинар ще очертаем полезните ориентири и смисъла в танца на взаимоотношенията; новите и забравените от хилядолетията. Ще отбележим пътеки в картата на възможната връзка. Ще погледнем отвъд зримото – във всевечната игра на душите, задачата на която е една: изцелението.

Практически семинар-преживяване с древни и съвременни психологически практики за трансформиране на кризата във взаимоотношенията в път за духовно изцеление  с Любомир РозенщайнМоля елате най-късно до 08:45. Не се разрешава внасянето на телефони в залата! Само за участници в добро физическо и психично здраве.

Внимание!!! Местата за семинара поради спецификата на практиката са ограничени.
Запишете се още сега!

Записване на телефон 0894 488 809 и info@yogamandala.net,
София, бул. Мария Луиза 58, ет. 5

Такса за участие: 45 лева.
При ранно записване и заплащане най-късно до 10 май вкл. – 36 лева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *