Време за медитация и време за подаръци!

Само до 31 декември! Поръчайте онлайн – доставка с куриер на посочения от вас адрес: –

  • новия компакт-диск „ЙОГА НИДРА – ВИСОКАТА СИНЯ ПЛАНИНА“
    В Йога Нидра се учим да затваряме сетивата - едно подир друго, както спират лампите в театрален салон преди представлението. Когато единствената ни връзка със сетивния свят отвън остава вслушването в гласа на водещия и музиката, един друг сетивен свят започва да се разгръща в нас - на съхранените от миналото или наново сглобени образи, звуци и усещания. Това става по същия начин, по който се случва и по време на сън. Разликата е, че този път сме будни наблюдатели...

или

  • пълния комплект от три диска „ПРАНАЯМА – Жизнена енергия чрез осъзнато дишане – курс за самостоятелни занимания с Любомир Розенщайн“Компакт-дисковете ПРАНАЯМА - Жизнена енергия чрез осъзнато дишане - курс за самостоятелни занимания с Любомир Розенщайн!

и получете ПОДАРЪК

  • MP3 файл с новата водена медитация – „МЕДИТАЦИЯ ШАНТИ“ – за успокояване на мисленето, душевно равновесие и вътрешен мир!

Време за медитация, време за подаръци

Използвайте тази форма, за да поръчате новия диск ЙОГА НИДРА, който току-що бе представен с премиера в София или комплекта от трите пранаяма-диска. Попълнете адреса на електронната поща в посоченото поле и отбележете кои дискове поръчвате. За уточняване на поръчката ще бъдете потърсени по телефона или имейл в срок от три работни дни. След като получите поръчаните тук дискове с наложен платеж, на същия имейл ще ви бъде изпратен и mp3 файл с "МЕДИТАЦИЯ ШАНТИ" за слушане у дома - специален подарък от Радио за личностно развитие ChangeWire. Новата водена медитация на Любомир Розенщайн не е публикувана до този момент!
Внимание! Като се включвате в промоцията ще получите новата програма за самостоятелна работа; не се разрешава разпостраняването й в каквато и да е форма, включително и отстъпването на файла за слушане от други хора. Всички права запазени.

Програмите са само за индивидуално слушане със слушалки в спокойно и тихо обкръжение

Доставката на дисковете е с наложен платеж и е за сметка на получателя.

Трите имена (задължително)

Вашият Email (задължително)

Телефон за връзка(задължително)

Адрес за доставка:

Пощенски код:
Населено място:
Улица, Номер:

Моля изберете поръчаните дискове като кликнете в кутийката отляво
Можете да поръчате също така допълнително и следните заглавия: (Моля отбележете като кликнете кутийката вляво от заглавието. Единичната цена на тези дискове е 9 лева ):


Йога нидра II - Програма на Свами Сатянанда за развитие на съзнанието в състояние, подобно на съня - практиката за напреднали. За начинаещи моля поръчайте диска "ЙОГА НИДРА - ВИСОКАТА СИНЯ ПЛАНИНА".


Невролингвистичен ендорфиногенератор: програма за щастие, мисия и смисъл в живота - подобрява настроението, вдъхва оптимизъм, носи усмивки - за слушане всеки ден!


Йога нидра за вътрешен баланс и преход към нови енергийни честоти: техника за напреднали, активира и стимулира енергийните центрове, преминете към нея след като сте практикували достатъчно време Йога нидра


Програма за много дълбока релаксация
и връщане в минал живот - програмата на този диск се състои от две части - много дълбока релаксация, която подпомага процеса на заспиване и също така отворена възможност да надникнете в миналото...


Водена медитация с тантрични енергийни техники за приближаване към същността на мъжката енергия - само за жени!

След получаването на поръчката ще ви потърсим по телефон или електронна поща за да уточним доставката!