Освобождаване от веригите на миналото – прощаване на родителите, прощаване на себе си

Освобождаване от веригите на миналото –  прощаване на родителите, прощаване на себе си

Йога студио „Баланс“
Радио за личностно развитие ChangeWire
http://radio.changewire.info/
ви канят на
Семинар на Любомир Розенщайн
йога-ачаря, НЛП-майстор и автор на книгите
Планетата на щастието“ и „Розовите очила на душата“

Освобождаване от веригите на миналото –
прощаване на родителите, прощаване на себе си

Хотел Ален Мак, Мальовица
27 юли, неделя
10.00 – 12.00

В една от мъдрите книги за човешкото израстване се казва, че ако родителите са ви осигурили физическото оцеляване до 16-годишна възраст, са изпълнили задачата си във вашия живот и следва да сте им благодарни и вече напълно свободни от тях. Но колко от нас днес могат да се похвалят с това, че са освободени от веригите на миналото: от казаното и неказаното, от чувството за вина или обида, или озлобление; от никога нечутите думи на любов или от думите на ограничение, забрана, потискане; от липсата на приемане и близост; от усещането за самота, неразбиране и неизградената вяра в собствената си ценност… които често като дълбоки бразди остават в живота и десетилетия по-късно – а за мнозина като тежки вериги и окови за цял живот…

Най-силните преживявания, най-силните отпечатъци, които определят пътеките ни в бъдещето, произхождат от територията на детството, от територията на отношенията ни с близките, които са били край нас по това време… Тези спомени са онази част от вътрешното ни кино, към която неминуемо се връщаме отново и отново, дори без да го осъзнаваме, и която може да ни окрилява, но често ни ограничава, потиска и смалява… и ни спира да бъдем себе си и да участваме в своя живот с най-доброто, най-пълното, най-светлото от себе си.

Разработих тази изключително интензивна медитативна практика за прощаване на родителите, приемане на себе си от детството и освобождаване от оковите на миналото, тъй като почти всеки ден към мен се обръщат читатели и слушатели с точно такива проблеми. Хора, дали си вече сметка за отпечатъка на детските години и търсещи средство да се справят с проблем, който десетилетия не са могли да решат.

Преживяването по време на тази сесия е много силно, очистващо и осветляващо. Ако сте решени изцяло да направите съществена крачка във вътрешното си израстване, ако не искате да продължавате да мъкнете със себе си товара на миналото и имате цялата сила, непоколебимост, дори отчаяние да се освободите от него, включете се в семинара, отхвърлете оковите и приветствайте новото пространство на вътрешната свобода.

За най-добър резултат регистрирайте се за този семинар като участник в програмата на йога-уикенда „Йога и планина“ от 25 до 27 юли – https://www.facebook.com/events/227701880753305/, тъй като цялостната програма ще ви подготви последователно за изживяването. Но възможно е също така да се включите отделно в събитието. Съществува възможност да достигнете мястото на семинара навреме в неделя и с обществен транспорт.

Внимание!!! Местата за семинара поради спецификата на практиката са силно ограничени. Запишете се още сега като внесете сумата за участие на посочената банкова сметка, за да си осигурите място.
За банков превод:
Уникредит Булбанк АД
Прем Био ЕООД
BG21UNCR70001520455777
UNCRBGSF
Моля в основанието за плащане да изпишете трите си имена и „ Семинар прощаване”.
Такса за участие: 30 лева. Ако участвате и в йога-уикенда, вижте условията за плащане при включване и в двете събития –https://www.facebook.com/events/227701880753305/ (за участници в йога-уикенда има специална отстъпка от 50 % в цената на този семинар)

За всякакви въпроси можете да се свържете с нас:
Нина – 0988 877597
Наталия – 0878472141
info@yogabalance.bg
www.yogabalance.bg

 

Чуйте и МЕДИТАЦИЯ ПРОЩАВАНЕ – новата програма на

Радио за личностно развитие ChangeWire

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *