ПРОЛЕТНО СЪБУЖДАНЕ: Тантра-семинар с Любомир Розенщайн в началото на пролетта

ПРОЛЕТНО СЪБУЖДАНЕ  Тантра-семинар в началото на пролетта

Клуб „Йога и приятели“
Радио за личностно развитие ChangeWire
ви канят на

ПРОЛЕТНО СЪБУЖДАНЕ 

Тантра-семинар в началото на пролетта
за хармонизиране на женската и мъжката енергия

с йога-ачаря Любомир Розенщайн
23 март 2014 г., 09.00 – 15.00 ч.

Освобождаване от зимата
– Откъсване от травмата на миналите връзки и изолацията. Избавяне от страховете и тревогите. Завръщане при източника на вътрешната сигурност. Работа с Муладхара чакра.
– Отхвърляне на зимната скованост. Преминаване на бариерата на свръхчуствителността и обидата. Настройване на вълните на гъвкавост и радост. Работа със Свадхистана чакра.

Приветствие на пролетта
– Приемане на себе си. Намиране на слънчева пътека. Установяване на контакт с източника на енергия за промяна. Изграждане на вътрешната сила. Работа с Манипура чакра.
– Приемане и хармонизиране на сегашните връзки. Ориентиране в пространството на сърцето. Осъзнаване на полето на свързваност, взаимност и любов. Откриване на споделеността. Работа с Анахата чакра.

Очакване на лятото
– Разкриване на потока и ритъма на взаимоотношенията. Разгръщане на границите. Изследване на света без ограничения. Хармонизиране на собствените желания с потока на вселената. Работа с Вишудхи чакра.
– Разпознаване и разбиране на себе си и другите. Наблюдаване на танца на връзките като част от космическата игра. Подреждане на енергиите на бъдещето. Работа с Аджня чакра.

Семинарът включва практики за освобождаване на енергията и разширяване на съзнанието и е за хора с добро физическо и психично здраве. Участие с предварително записване на тел. 0888 246 777, Клуб „Йога и приятели, reservation@YogaiPriateli.com, yл. Сердика №13, вх. Б, София Такса за участие – 45 лева, при ранно записване и заплащане най-късно до 7 март вкл. – 36 лева.
Опция за аюрведичен обяд в обедната почивка – допълнително 10 лв. (само с предварително заплащане)

https://www.facebook.com/changewire.info

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Компакт-дисковете с водени медитации и йога с Любомир Розенщайн!

поръчайте онлайн - доставка с куриер на посочения от вас адрес

Tук можете да поръчате компакт дискове с някои от най-добрите аудиопрограми с водена медитация, дълбока релаксация, йога нидра, хатха йога и пранаяма на български език, водени от Любомир Розенщайн. Програмите са само за индивидуално слушане (медитациите и йога нидра само със слушалки) в спокойно и тихо обкръжение

Единична цена е отбелязана до всеки от дисковете. Доставката е с наложен платеж и е за сметка на получателя.

Трите имена (задължително)

Вашият Email (задължително)

Телефон за връзка(задължително)

Адрес за доставка:

Пощенски код:
Населено място:
Улица, Номер:

Поръчвам следните заглавия (Моля отбележете като кликнете кутийката вляво от заглавието ):НОВО!!! Mедитация СЪБУЖДАНЕ НА КОСМОСА - Mедитация за вътрешна тишина, щастие,мир,
светлина и спокойствие. Цена 15 лв.


НОВО!!! ЙОГА НИДРА - ВИСОКАТА СИНЯ ПЛАНИНА - Дълбока физическа, емоционална
и мисловна релаксация на Свами Сатянанда - класическата практика, подходяща както за начинаещи, така и за поддържане и развитие на индивидуалната практика. Цена 15 лв.


Йога нидра II - Програма на Свами Сатянанда за развитие на съзнанието в състояние, подобно на съня - практиката за напреднали. За начинаещи моля поръчайте диска "Йога нидра Цена 9 лв.


ПРАНАЯМА: Жизнена енергия чрез осъзнато дишане. Пълен курс за самостоятелни занимания с йога-ачаря Любомир Розенщайн в серия от три диска. Диск едно: Встъпителен клас. Цена 15 лв.


ПРАНАЯМА: Жизнена енергия чрез осъзнато дишане. Пълен курс за самостоятелни занимания с йога-ачаря Любомир Розенщайн в серия от три диска. Диск две: Основен клас. Цена 15 лв.


ПРАНАЯМА: Жизнена енергия чрез осъзнато дишане. Пълен курс за самостоятелни занимания с йога-ачаря Любомир Розенщайн в серия от три диска. Диск три: Клас за напреднали. Цена 15 лв.

Специална цена при закупуване на пълния комплект от три диска " ПРАНАЯМА: Жизнена енергия чрез осъзнато дишане" едновременно - 36 вместо 45 лева!Доставката е с наложен платеж и е за сметка на получателя.

След получаването на поръчката ще ви потърсим по телефон или електронна поща за да уточним доставката!