Психология на чакрите: Шестте стъпала към светлината

Клуб „Йога и приятели“
Радио за личностно развитие ChangeWire 
ви канят на
СЕМИНАР С Любомир Розенщайн,
йога-ачаря, НЛП-майстор и автор на книгите
Планетата на щастието и Розовите очила на душата

СЕМИНАР С Любомир Розенщайн, йога-ачаря, НЛП-майстор и автор на книгите Планетата на щастието и Розовите очила на душата Психология на чакрите: Шестте стъпала към светлината с Йога Нидра за събуждане на чакрите

Психология на чакрите: Шестте стъпала към светлината

с Йога Нидра за събуждане на чакрите

в София,
26 януари 2014 г., неделя,
15.00-19.00 ч.

На този семинар ще говорим за структурата на психичния свят на човека. Затова какво означава да се изкачваме по стълбата на самоосъществяването си осъзнато – и как това променя всичко във всекидневието ни: емоциите , взаимоотношенията с другите, отношението към света и към самите себе си.

Пътешествието по стълбата на психичните центрове – чакрите, ни прави по-самоуверени, по-центрирани, по-спокойни и по-силни да продължаваме напред по пътеката на живота. Но то ни дава и друга посока; и друг смисъл – този на движението към светлината; дълбокия смисъл на човешкото съществуване според йога и тантра.

Психология на чакрите: Шестте стъпала към светлината с Йога Нидра за събуждане на чакрите

Всеки един от нас се намира в този момент някъде по този маршрут. Семинарът ще обогати географското разбиране за собственото ви психично местоположение тук и сега; за вътрешната карта, по която се движите – осъзнато или не. Освен средства за навигация, ще получите и ефективни инструменти за управление на енергията, която прави движението възможно – за промяна на вибрациите на жизнената енергия, на универсалната космическа енергия в нас – прана,
и нейното освобождаване от посадените в миналото вътрешни препятствия и блокади.

Практически образователен семинар за разширяване на съзнанието и освобождаване на енергията с упражнения от древните извори на тантра и йога. Предварителен опит не е нужен. За участници със стабилно психическо и физическо здраве.

Участие само с предварително записване на тел. 0888 246 777, Клуб „Йога и приятели“, info@YogaiPriateli.com,  yл. Сердика №13, вх. Б, София

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Компакт-дисковете с водени медитации и йога с Любомир Розенщайн!

поръчайте онлайн - доставка с куриер на посочения от вас адрес

Tук можете да поръчате компакт дискове с някои от най-добрите аудиопрограми с водена медитация, дълбока релаксация, йога нидра, хатха йога и пранаяма на български език, водени от Любомир Розенщайн. Програмите са само за индивидуално слушане (медитациите и йога нидра само със слушалки) в спокойно и тихо обкръжение

Единична цена е отбелязана до всеки от дисковете. Доставката е с наложен платеж и е за сметка на получателя.

Трите имена (задължително)

Вашият Email (задължително)

Телефон за връзка(задължително)

Адрес за доставка:

Пощенски код:
Населено място:
Улица, Номер:

Поръчвам следните заглавия (Моля отбележете като кликнете кутийката вляво от заглавието ):НОВО!!! Mедитация СЪБУЖДАНЕ НА КОСМОСА - Mедитация за вътрешна тишина, щастие,мир,
светлина и спокойствие. Цена 15 лв.


НОВО!!! ЙОГА НИДРА - ВИСОКАТА СИНЯ ПЛАНИНА - Дълбока физическа, емоционална
и мисловна релаксация на Свами Сатянанда - класическата практика, подходяща както за начинаещи, така и за поддържане и развитие на индивидуалната практика. Цена 15 лв.


Йога нидра II - Програма на Свами Сатянанда за развитие на съзнанието в състояние, подобно на съня - практиката за напреднали. За начинаещи моля поръчайте диска "Йога нидра Цена 9 лв.


ПРАНАЯМА: Жизнена енергия чрез осъзнато дишане. Пълен курс за самостоятелни занимания с йога-ачаря Любомир Розенщайн в серия от три диска. Диск едно: Встъпителен клас. Цена 15 лв.


ПРАНАЯМА: Жизнена енергия чрез осъзнато дишане. Пълен курс за самостоятелни занимания с йога-ачаря Любомир Розенщайн в серия от три диска. Диск две: Основен клас. Цена 15 лв.


ПРАНАЯМА: Жизнена енергия чрез осъзнато дишане. Пълен курс за самостоятелни занимания с йога-ачаря Любомир Розенщайн в серия от три диска. Диск три: Клас за напреднали. Цена 15 лв.

Специална цена при закупуване на пълния комплект от три диска " ПРАНАЯМА: Жизнена енергия чрез осъзнато дишане" едновременно - 36 вместо 45 лева!Доставката е с наложен платеж и е за сметка на получателя.

След получаването на поръчката ще ви потърсим по телефон или електронна поща за да уточним доставката!