Любомир Розенщайн чете от книгата си „Розовите очила на душата“

Там, откъдето идваме, аз чувам свиренето на вятъра. Усещам есенната шума, която се плъзга между пръстите ми. Капките,които а-ха ще се превърнат в сняг. Виждам луната, която ту се показва, ту се скрива измежду тичащите по небето облаци. Чувам шума от крилете на птиците, които се събират да известят приближаването на бурята. В далечината се удрят морските вълни. Стъмва се. Мога да вървя изправен срещу вятъра. Ръцете ми мръзнат. Очите с труд и усилие остават отворени. Дишането е учестено. Чувствам кръвта си, която пулсира в лицето ми. Виждам наклонените от вятъра, оголени храсти. Луната се отразява в неспокойна локва. Започва да вали все по-силно. Всичко по мен е мокро. Едно дърво шуми от вятъра.
Там, откъдето идваме, аз мога да викам..
.“

Любомир Розенщайн, из Розовите очила на душата

Време за подаръци – само още до 20 декември С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАВСЯКЪДЕ В СТРАНАТА! :) Поръчайте за подарък книгите Планетата на щастието или Розовите очила на душата на Любомир Розенщайн от сайта на „Колибри“ и получете подарък – ваучер за участие в семинара на автора
„Психология на чакрите:
Шестте стъпала към светлината“
на 26 януари 2014 в София!
Всички подробности за предновогодишната промоция тук:
http://colibri.bg/news.php?id=85

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Компакт-дисковете с водени медитации и йога с Любомир Розенщайн!

поръчайте онлайн - доставка с куриер на посочения от вас адрес

Tук можете да поръчате компакт дискове с някои от най-добрите аудиопрограми с водена медитация, дълбока релаксация, йога нидра, хатха йога и пранаяма на български език, водени от Любомир Розенщайн. Програмите са само за индивидуално слушане (медитациите и йога нидра само със слушалки) в спокойно и тихо обкръжение

Единична цена е отбелязана до всеки от дисковете. Доставката е с наложен платеж и е за сметка на получателя.

Трите имена (задължително)

Вашият Email (задължително)

Телефон за връзка(задължително)

Адрес за доставка:

Пощенски код:
Населено място:
Улица, Номер:

Поръчвам следните заглавия (Моля отбележете като кликнете кутийката вляво от заглавието ):НОВО!!! Mедитация СЪБУЖДАНЕ НА КОСМОСА - Mедитация за вътрешна тишина, щастие,мир,
светлина и спокойствие. Цена 15 лв.


НОВО!!! ЙОГА НИДРА - ВИСОКАТА СИНЯ ПЛАНИНА - Дълбока физическа, емоционална
и мисловна релаксация на Свами Сатянанда - класическата практика, подходяща както за начинаещи, така и за поддържане и развитие на индивидуалната практика. Цена 15 лв.


Йога нидра II - Програма на Свами Сатянанда за развитие на съзнанието в състояние, подобно на съня - практиката за напреднали. За начинаещи моля поръчайте диска "Йога нидра Цена 9 лв.


ПРАНАЯМА: Жизнена енергия чрез осъзнато дишане. Пълен курс за самостоятелни занимания с йога-ачаря Любомир Розенщайн в серия от три диска. Диск едно: Встъпителен клас. Цена 15 лв.


ПРАНАЯМА: Жизнена енергия чрез осъзнато дишане. Пълен курс за самостоятелни занимания с йога-ачаря Любомир Розенщайн в серия от три диска. Диск две: Основен клас. Цена 15 лв.


ПРАНАЯМА: Жизнена енергия чрез осъзнато дишане. Пълен курс за самостоятелни занимания с йога-ачаря Любомир Розенщайн в серия от три диска. Диск три: Клас за напреднали. Цена 15 лв.

Специална цена при закупуване на пълния комплект от три диска " ПРАНАЯМА: Жизнена енергия чрез осъзнато дишане" едновременно - 36 вместо 45 лева!Доставката е с наложен платеж и е за сметка на получателя.

След получаването на поръчката ще ви потърсим по телефон или електронна поща за да уточним доставката!