ЙОГА-НИДРА на границата между две години с Любомир Розенщайн в София, 26 декември

За повече светлина в най-тъмното време и светъл преход в новата 2014

Клуб „Йога и приятели“ и Радио за личностно развитие ChangeWire
ви канят на ЙОГА-НИДРА с Любомир Розенщайн,
йога-ачаря, НЛП-майстор и автор на книгите „Планетата на щастието“ и „Розовите очила на душата

на границата между две години

с програма за много дълбока релаксация, затваряне на миналото и
зареждане на бъдещето с енергия; за повече светлина в най-тъмното време и светъл преход в новата 2014 г.

София, 26 декември, четвъртък, 18.00-20.00 ч.

yogajnidra2text

„Природата навлиза в най-тъмното си време. Но за нас, хората, светлината е винаги въпрос на избор. Ние я носим и в себе си. Колкото и тъмно да е отвън, можем да изберем да разпалим вътрешната си искра, вместо да оставаме в тъмното. И така – искрица по искрица – да правим по-светли безкрайните тъмни пространства… Да запазим, дори в тъмнината, светлата страна на планетата. Това точно е да си на Планетата на щастието“

Любомир Розенщайн

Участие само с предварително записване на тел. 0888 246 777, Клуб „Йога и приятели“, info@YogaiPriateli.com
yл. Сердика №13, вх. Б, София

 За повече светлина в най-тъмното време и светъл преход в новата 2014  Клуб "Йога и приятели" и Радио за личностно развитие ChangeWire  Ви канят на ЙОГА-НИДРА с Любомир Розенщайн. Водещият Любомир Розенщайн е йога-ачаря, НЛП-майстор и автор на книгите "Планетата на щастието" и "Розовите очила на душата".  На границата между две години С програма за много дълбока релаксация, затваряне на миналото и зареждане на бъдещето с енергия; за повече светлина в най-тъмното време и светъл преход в новата 2014 г.  26 декември, четвъртък, 18.00-20.00 ч.  "Природата навлиза в най-тъмното си време. Но за нас, хората, светлината е винаги въпрос на избор. Ние я носим и в себе си. Колкото и тъмно да е отвън, можем да изберем да разпалим вътрешната си искра, вместо да оставаме в тъмното. И така - искрица по искрица - да правим по-светли безкрайните тъмни пространства... Да запазим, дори в тъмнината, светлата страна на планетата. Това точно е да си на Планетата на щастието"  Любомир Розенщайн  Участие само с предварително записване на тел. 0888 246 777, Клуб "Йога и приятели", info@YogaiPriateli.com yл. Сердика №13, вх. Б, София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Компакт-дисковете с водени медитации и йога с Любомир Розенщайн!

поръчайте онлайн - доставка с куриер на посочения от вас адрес

Tук можете да поръчате компакт дискове с някои от най-добрите аудиопрограми с водена медитация, дълбока релаксация, йога нидра, хатха йога и пранаяма на български език, водени от Любомир Розенщайн. Програмите са само за индивидуално слушане (медитациите и йога нидра само със слушалки) в спокойно и тихо обкръжение

Единична цена е отбелязана до всеки от дисковете. Доставката е с наложен платеж и е за сметка на получателя.

Трите имена (задължително)

Вашият Email (задължително)

Телефон за връзка(задължително)

Адрес за доставка:

Пощенски код:
Населено място:
Улица, Номер:

Поръчвам следните заглавия (Моля отбележете като кликнете кутийката вляво от заглавието ):НОВО!!! Mедитация СЪБУЖДАНЕ НА КОСМОСА - Mедитация за вътрешна тишина, щастие,мир,
светлина и спокойствие. Цена 15 лв.


НОВО!!! ЙОГА НИДРА - ВИСОКАТА СИНЯ ПЛАНИНА - Дълбока физическа, емоционална
и мисловна релаксация на Свами Сатянанда - класическата практика, подходяща както за начинаещи, така и за поддържане и развитие на индивидуалната практика. Цена 15 лв.


Йога нидра II - Програма на Свами Сатянанда за развитие на съзнанието в състояние, подобно на съня - практиката за напреднали. За начинаещи моля поръчайте диска "Йога нидра Цена 9 лв.


ПРАНАЯМА: Жизнена енергия чрез осъзнато дишане. Пълен курс за самостоятелни занимания с йога-ачаря Любомир Розенщайн в серия от три диска. Диск едно: Встъпителен клас. Цена 15 лв.


ПРАНАЯМА: Жизнена енергия чрез осъзнато дишане. Пълен курс за самостоятелни занимания с йога-ачаря Любомир Розенщайн в серия от три диска. Диск две: Основен клас. Цена 15 лв.


ПРАНАЯМА: Жизнена енергия чрез осъзнато дишане. Пълен курс за самостоятелни занимания с йога-ачаря Любомир Розенщайн в серия от три диска. Диск три: Клас за напреднали. Цена 15 лв.

Специална цена при закупуване на пълния комплект от три диска " ПРАНАЯМА: Жизнена енергия чрез осъзнато дишане" едновременно - 36 вместо 45 лева!Доставката е с наложен платеж и е за сметка на получателя.

След получаването на поръчката ще ви потърсим по телефон или електронна поща за да уточним доставката!